cawolina

Godis

Kategori:

Idag blev en rätt dålig matdag!
Frukost åt jag vid klockan 10, 120 gram kvarg med lite funlight.
Sedan åt jag en viktväktarbar kl 16:40. Jag missade lunchen, glömde min matlåda hemma och hade inte tid att gå och köpa något.
Sedan blev det middag klockan 20:15 ungefär, tacos (=massa propoints!).
Och nu sitter jag och äter tutti frutti ringar. Har även köpt popcorn men vi får se om jag äter de sen eller sparar tills imon.

Veckans invägning

Kategori:

Denna veckan har gått bra, men eftersom att det är första veckan efter en paus på 3 veckor från viktminskningen så är det nog därför jag gått ner så mycket, framförallt eftersom det inte gick en vecka mellan invägningarna nu utan bara 5 dagar.

Lägd: 169 cm
Startvikt: 112 kg
Målvikt: 65 kg

Nuvarande vikt: 105,7
Veckans minus/plus: -1,7 kg

Total viktminskning: 6,4 kg
Kvar till målvikt: 40,7
Måldatum: 1 april 2014

Totalt start BMI: 39,2
Nuvarande BMI: 37,0
Totalt tappad BMI: 2,2


Middag

Kategori:

Middag!

Middag snart

Kategori:

Står och lagar mat. Idag blir det skinkschnitzel (inte panerad utan vanlig) med pasta och sås jag gör med bacon, matlagningsgrädde och mjölk (och massa kryddor, buljong och vitlök också)

Kvällsmat

Kategori:

Nu är det dags för kvällsmat framför Biggest Loser. Precis innan jag la upp kvargen åt jag en knäckemacka och 4 skivor skinka också.

Det tråkiga med att prova kläder

Kategori:

Det är så tråkigt att prova kläder när man är såhär stor!
Ingenting man provar sitter så bra som man vill så tillslut så köper jag det som passar men inte sitter så bra, bara för att jag måste ha nya kläder. Jag köper bara kläder när jag måste, om många av mina plagg gått sönder till exempel. Jag har alltid ca en veckas mängd med kläder jag använder om och om igen tills något går sönder och då köper jag en ny t.ex tröja.

Vi ska ha en fest med kören jag är med i med 50-talstema snart och därför fick jag köpa något att ha på mig då och det blev denna klänningen (som är ett bra exempel på det jag sa innan för den sitter inte perfekt men den duger, har mina jeans under så det är inte så jag ska gå på festen alltså, ska ha strumpbyxor och en tröja att täcka armarna)

https://cdn2.cdnme.se/3977617/7-3/pic_519b7c489606ee12e2cc2d63.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3977617/7-3/pic_519b7c489606ee12e2cc2d63.jpg" class="image">

Lunch

Kategori:

På bilden är mina rester, glömde att ta kort innan jag åt. Är rätt mycket kvar i lådan men jag är mätt! Så otroligt med tanke på hur mycket jag åt förut. Bara efter några dagar av att ha ätit normala portioner har min mage vant sig!

Och på bilden är också min efterrätt jag äter lite senare, min nya favoritbar från viktväktarna "Chocolate & orange crisp"

Kvarg

Kategori:

Idag testade jag ICA basics kvarg till frukost, har ätit "vanliga" ICA-kvargen innan. Måste säga att ica basic-kvargen var mycket godare! Blev väldigt förvånad för den är ju billigare, trodde den skulle smaka samma, men den kändes inte bitter alls när jag blandade med funlight, med den innan var det alltid en besk eftersmak.
Plus att basic var tjockare och krämigare, den andra var mer rinnig.

Så nu har jag hittat min favorit! Vilken kvarg äter ni? Har hört att Lidls är god också, får testa den nästa gång.

Lätt

Kategori:

Imorse var jag på ett zumbapass, som varje måndag. Så skönt med zumba eftersom att det är så otroligt kul att jag kan pusha mig själv jättemycket.
När jag kom hem duschade jag och slängde i mig lunchen och fick rusa till bussen. Nu sitter jag här på bussen med ont i magen (åt så snabbt!) påväg till jobbet.

Det känns så skönt när man kommit igång med viktminskningen och det känns så lätt varje gång att man tänker att "varför gjorde jag inte detta tidigare?"
Det är så konstigt tycker jag att man helt plötsligt kan glömma hur lätt och kul det är att gå ner i vikt.
Men men! Nu kör jag i alla fall!

Veckans invägning

Kategori:

Lägd: 169 cm
Startvikt: 112 kg
Målvikt: 65 kg

Nuvarande vikt: 107,4
Veckans minus/plus: +3kg

Total viktminskning: 4,6 kg
Kvar till målvikt: 42,4 kg
Måldatum: 1 april 2014

Totalt start BMI: 39,2
Nuvarande BMI: 37,6
Totalt tappad BMI: 1,6

Har som sagt härmat http://goingsmaller.blogg.se, tyckte denna listan är så bra! Kommer lägga upp den varje torsdag, är ju då jag går på vv-möte.

Ang. min målvikt så satte jag 65 kilo nu men det kommer säkert att ändras under tiden.

Vv-möte

Kategori:

Igår var jag på vv-möte. Brukar gå på torsdagar annars men jag har misskött mig i 3 veckor nu och struntat i mötena så nu fick jag gå dit och bita i det sura äpplet, för 3 kg hade jag gått upp!
Jag ska börja göra så som http://goingsmaller.blogg.se gjorde när hon viktminskade och lägga upp min viktminskning och bmi m.m en gång i veckan i ett eget inlägg. Jag gör det om en liten stund :)

Igår var mötet på morgonen (kl 9:30) så jag åt frukost där, kvarg med funlight, en vv-bar och vitamin well.

Kvarg

Kategori:

Ser lite roligt ut innan jag blandat runt funlighten.
Äter kvarg varje morgon nu och oftast knäckebröd med skinka men skinkan är slut hemma hos oss så idag blev det extra kvarg istället.

Steg

Kategori:

Har börjat använda en stegräknare. Igår blev det bra med steg, och då färsökte jag inte direkt men jag var och hämta ut ett paket och dit var det en liten bit att gå.

Opera

Kategori:

Igår var jag och mina föräldrar på opera! Den var faktiskt riktigt bra! Tur att det var svensk text på en skärm för de sjunger ju på italienska.

Subway

Kategori:

Och idag äter jag tonfiskmacka på subway.

Sallad

Kategori:

Har hittat ett annat salladsställe närmare salongen nu med lite nyttigare sallad :)

Detta åt jag igår

Knäcke

Kategori:

Tiden gick väldigt fort hemma så jag var tvungen att springa till bussen och allt jag ätit idag är 80 g kvarg innan zumban!
Tur att jag skulle köpa busskort så jag hann i alla fall köpa en wasa-macka. Men 5 pp tyckte jag inte den var värd, men känns så dumt att inte äta efter träningen.

Zumba

Kategori:

Nu har jag varit och tränat zumba! Det var riktigt tufft idag, kände att jag antagligen har högt blodtryck igen. Var tvungen att avbryta mitt i och sätta mig ner en liten stund och var rätt försiktig resten av passet. Ändå blev jag riktigt svettig och känner mig mör i kroppen nu.

Mitt svett var rött för jag färgade håret igår, men det syntes inte så mycket som tur var, bara när jag satt ner och fick en droppe på armen såg jag det.

Godis

Kategori:

Vi får nog ta en rensning i skåpen! Är farligt när man har godis och kakor hemma! Jag har redan varit på dem 2 gånger! Fy :(

Dag 1

Kategori:

Idag börjar jag om igen. Tog en veckas paus från viktminskningen vilket är jättetrist och egentligen vill jag ju gå ner i vikt men all motivation försvann!

Men men, inget att göra åt nu. Bara att börja om och kämpa på :)

Det är en speciell känsla dag 1 alltså, är sugen på något men vet inte vad! Så det blir en massa läsk istället

May. 12, 2013

Kategori:

Mmm mannagrynsgröt!
7 pp

May. 07, 2013

Kategori:

Jag fick kramp för första gången natten till i lördags. Det var riktigt läskigt! Tror iofs att det var för att jag hadevätskebrist för jag har inte fått det igen efter det.

Imorse hände en knäpp grej. Jag funderade över om jag skulle banta eller fuska idag (jag är dum i huvet ibland) och bestämde mig för att göra pannkakor. Men när jag hade gjort klart smeten ångrade jag mig, hällde ut smeten och åt keso istället!
Stolt!

Keso <3

Kategori:

Min vanliga frukost, men idag blev det mitt i bokföringen. Eller ja, jag har skaffat en revisor så jag satt och la alla kvitton i ordning, det är svårare än man tror hehe

May. 06, 2013

Kategori:

Sitter på bussen och dricker frukost, drickyoghurt. Har inte haft något att skriva om här de senaste dagarna men ska skärpa mig :P
Idag hann jag inte äta frukost hemma (därav yoghurten nu) och jag har ingen lunch med mig. Får se vad jag kan äta till lunch sen, har ni några förslag?

Godis

Kategori:

Just det ja!
Igår åt vi på Max och efter det åt jag godis. Så störande! Men idag är det nya tag och ska glömma att jag åt det igår!

May. 03, 2013

Kategori:

Man tänker ju att en yoghurt med 0,9% fett ska vara låg i propoints, men icke! Denna lilla flaskan är 6 pp!

Sallad

Kategori:

Gott!

Viktväktarna

Kategori:

Nu har jag varit på VVmöte, gött var det för jag hade gått ner 1 kg!
Så min strategi i helgen med allt godis och pizza lönade sig! :D
Skumt att kroppen fungerar så...

Ikea och flytt

Kategori:

Idag har jag bytt salong! Så nu jobbar jag jättenära nordstan i gbg!
Men men, det har ju inget med viktminskningen att göra, men om någon läsare är nagelintresserad så kan du gå in på min nagelblogg http://naglarigoteborg.blogg.se
Efter att jag flyttat alla mina grejer idag åkte vi till ikea för jag upptäckte en massa saker jag behöver. Köpte bland annat en liten papperskorg, handdukar, ram till min prislista m.m

Nu ska vi hem till mina föräldrar och grilla, det ska bli gott för jag har bara ätit 2 knäckemackor och druckit en chai latte idag.