cawolina

Jun. 28, 2013

Kategori: Allmänt

Det var visst 12 dagar i rad, inte 14. Men nu är jag halvvägs i alla fall. Eller typ, för egentligen är det 13 dagar för att jag har en kund nästa fredag också men jag räknar inte det för det är så kort pass :)
Skulle egentligen träna igår men det blev inte så, var tvungen att jobba över.
Låter jag bitter? Haha känner mig rätt bitter, stackars kunder som står ut med mig just nu. Känns som att jag är väldigt nära på att gå in i väggen, har så mycket att göra.

Hehe jag använder bara denna bloggen att klaga i känns det som! Ska bli bättre på att skriva roligare saker så fort mitt jobb-maraton är över :)

Jun. 24, 2013

Kategori: Allmänt

Nu ska jag jobba 14 dagar i rad! 2 dagar är redan avklarade, är påväg hem från jobbet nu.
Det är väldigt mycket att göra på jobbet och jag känner verkligen av i kroppen att jag jobbar mycket. Har ingen energi kvar!
Had bokat in i alla fall att jag ska på Viktväktarmöte på torsdag och även träna. Sedan vet jag inte när jag har tid att träna igen. Såååå trist, men det är bara en kort period nu och sedan lugnar det ju ner sig igen på jobbet.

Lunch

Kategori: Allmänt

Idag blev det god lunch! Iofs åt jag det till lunch igår med samt till middag i söndags. Men jag älskar potatis i ugnen! Vi brukar ha pyttelite olja på, behövs inte så mycket det är ju kryddorna som smakar.
Och hamburgare till. Jag älskar tzatziki också! Äter det minst en gång i veckan till någon mat

Nu ska jag fortsätta jobba :)

Jun. 16, 2013

Kategori: Allmänt

Jag har bestämt mig för att köra på med viktväktarna ändå. Det ger mig sån motivation att gå på möten.
Jag har bara alltid så dåligt samvete att jag lägger ca 400 kr på det varje månad. Men man måste ju få unna sig något, och när jag viktväktar så köper jag inte en massa godis och annan dyr mat ute så det blir säkert plus minus noll.

Idag gick vi upp kl 3! Helt sjukt!
Det kändes verkligen att jag behövde det, kände mig för en gång skull utvilad! Har haft så otroligt mycket på jobbet senaste månaden och har mycket att göra hela sommaren så jag behövde verkligen sova ut.
Nästa vecka är en av de hektiska på året, innan midsommar. Ska jobba långa dagar med väldigt få raster. Måste komma ihåg att äta, det är mitt största problem med maten, senaste veckorna har jag nästan varje vardag glömt/inte hunnit äta lunch.
Nu blir det ändring på det!

Såhär såg middagen ut idag; hamburgare, potatis i ugnen och tzatziki. Åt en majskolv också efter

Kcal

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att jag kanske ska börja räkna kcal istället för viktväktarna.
Känns lite trist för jag älskar att gå på möten, men samtidigt så kostar det en del av vara med i vv.
Hmm får fundera ett tag...

Liseberg

Kategori: Allmänt

Hello :) jag sitter och funderar på om jag ska på vv-möte imon eller om jag ska vänta till nästa torsdag.
Just det ja, nästa fredag är det midsommar :)
Jag är nog tvärtom alla andra, på jul och midsommar äter jag mindre än andra dagar då jag "fuskar" eller vad man ska kalla det. Oftast gillar jag mest de nyttiga sakerna, tex på jul äter jag nästan bara skinka, och i påskas gjorde jag ceasarsallad vilket jag nog ska göra nu till midsommar också.
På midsommar blir det lite mer iofs för då äter man ju jordgubbar med grädde. Men i år så kan jag ju ta en liten klick grädde med mer jordgubbar så är det ju lugnt, då får jag äta det jag vill, plus att jag håller mig till planen.

Jag blir så annorlunda när jag är bland folk. Det är när jag är ensam jag frossar och hetsäter. När man är på fest/kalas är det inte så svårt för mig, för då kan jag inte med att ta så mycket.

Igår var vi på liseberg. Hade jag vägt 5-10 kg mer än jag gör nu hade jag inte kunnat åka balder eller kanonen, hade bältet på det största nu och fick precis på mig det. Så det är ju tur att jag gått ner 5-6 kg i alla fall, annars hade det känts pinsamt.
Det ger mig mycket motivation i alla fall för jag tänker att nästa år vill jag kunna åka allt på liseberg utan att oroa mig att jag är för tung. För även fast jag åkte massa igår så var jag hela tiden orolig att nåt skulle gå sönder på grund av min vikt!

Igång igen

Kategori: Allmänt

Det har varit svårt för mig på senaste tiden. Jag har inte hunnit träna och all motivation bara försvann! Men idag kör jag igång ordentligt igen.
Jag vet ju att jag är påväg och även fast jag får svackor så kommer jag klara detta för jag har bestämt mig!

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet och dricker frukost (åt en knäckemacka hemma också men det räckte inte och skinkan var dålig så jag kom inte på båt att äta)

Middag

Kategori:

Igår blev det en väldigt enkel middag, pytt i panna. Åt tzatziki till som vi hade över från helgen och det var faktiskt gott :)

Mållista

Kategori:

Tänkte att jag ska unna mig något varje 10 kg jag går ner, men det är svårt att komma på något. När jag närmar mig målet kommer jag säkert veta. Det jag unnar mig måste inte vara något stort utan kan vara att gå på bio eller köpa ett läppglans eller vad som helst :) tror det kommer motivera mig ännu mer!
Måste komma på något till 102 kg, det börjar ju närma sig, hoppas jag går ner mycket denna veckan när jag bara gick ner 0,1 kg förra veckan.

Invägningen kommer bli på fredag, för viktväktarna har stängt på nationaldagen.

https://cdn2.cdnme.se/3977617/7-3/pic_51acdda0ddf2b364b4178617.jpg" class="image">

Väntar

Kategori:

Sitter och väntar på tåget. Så trist för jag missade tåget jag tänkte åkt med så jag får sitta här och vänta i en halvtimma nu. Tur att jag har en smartphone så jag kan läsa lite bloggar och kolla instagram och facebook medans jag väntar.

Jag var inte hos läkaren idag, hade tid kl 10:30, kl 10:50 gick jag för hon var så sen. Jag hade ju en kund kl 12 så jag var tvungen att gå därifrån 11:00 för att hinna till bussen 11:05 och läkaren bokar ju alltid in 30 min eller mindre per patient (vet inte om alla gör så alltså men jag frågar oftast när man bokar tiden så jag vet hur länge jag ska boka in mig själv).

Nu dricker jag en vitamin well, och melonsmaken var faktiskt riktigt god! De andra jag smakat tycker jag har smakat vitamintablett i eftersmaken (äckligt) men denna var bara god.

Lunch

Kategori:

Lunchtime!
Tog en sprite zero idag för lite omväxling

Jun. 03, 2013

Kategori:

Idag ska jag till läkaren och kolla min höft jag haft ont i ett bra tag (säkert 2 år). Jag har alltid tänkt att det är för att jag är överviktig men en tränare på gymmet sa att det är bra att kolla upp för det kan ju vara något annat.

Ska vara där kl 10:30, så nu blir det frukost:
2 skivor kneipp med Boxholms chiliost

Finklädd

Kategori:

Jag tycker det är så trist att klä upp mig när jag är såhär stor. Hur jag än gör känner jag mig inte fin. Det är anledningen till att jag aldrig vill träffa någon kompis eller gå på fest.
Längtar så tills jag kan känna mig fin!


Jag i min "finklänning" jag hade på koncerten förra helgen:

Veckans invägning

Kategori:

Har inte skrivit här på ett tag och glömde att lägga in min invägning i torsdags!
Jag gick bara mer 1 hg men det är helt ok med tanke på att helgen blev katastrof när det gällde maten. Lördagen åt jag godis och sånt vilket är helt okej såklart, fick ta nya tag på söndagen bara. Vilket var jättesvårt för vi var i kyrkan hela dagen för att vi skulle ha koncert med kören och det bjöds på fika (macka, kaka och paj) och när jag kom hem vid kl 22 var jag vrålhungrig och åt det snabbaste som gick att göra vilket var minibaguetter som jag doppade i tzatziki och en majskolv. Så jag gick upp en del i vikt under helgen.
Så jag är nöjd med 0,1 kg.

Här kommer torsdagens siffror:

Lägd: 169 cm
Startvikt: 112 kg
Målvikt: 65 kg

Nuvarande vikt: 105,6
Veckans minus/plus: -0,1 kg

Total viktminskning: 6,5 kg
Kvar till målvikt: 40,6
Måldatum: 1 april 2014

Totalt start BMI: 39,2
Nuvarande BMI: 37,0
Totalt tappad BMI: 2,2